tallers DISSABTE

feb i març
PRANAYAMA & MEDITACIÓ. ( 9FEB)
Teoría i pràctica de diferents tècniques de respiració, que permeten calmar les fluctuacions mentals, com l’ estrés, les inquietuds del futur, l’ansietat o la caiguda de motivació…
Són eines que et podrás endur a casa per a la teva evolució personal.
INVERSIONS YOGA IYENGAR (16 FEB)
Aprendem a realitzar asanes ( postures) invertides, on el cor queda per sobre del cap. Són asanes vigoroses, molt tècniques i que serveixen per empoderar a l’alumne. Ja que moltes vegades, un te por a posar-se del revés o poder careix de força muscular per arribar-hi. Així que amb l’ajuda del material Iyengar ( cintes, cadira, blocs, bolsters) arribaràs segur a trencar la barrera del dubte i la por sentint la superació i el poder personal.
YIN YOGA (16 MARÇ)
Aquesta és una ensenyança de yoga que parteix de postures ( asanes) molt senzilles de realitzar, a l’abast de cada cos, i amb l’ajuda de complements com coixins i bòlsters. Cada asana durará entre 3 i 7 minuts per tal de setir un efecte de relax i acceptació. És una pràctica de yoga que va de la mà amb la medicina china, ja que contempla les energies dels meridians i els òrgans corrresponents.
YOGA EN FAMILIA ( 30 MARÇ)
És una estona tant txula… Aprenem jugant, cantant, escoltant i estimant des de l’actitud del yoga: La de parar i calmar els sorolls interns i externs, els prejudicis… Ens allunyem cada vegada més del sentit del ridícul, i tornem a la infància, per ser lliures i més purs.
En aquest taller pots venir amb el teu fill o filla i reforçar llaços que segurament podràs contemplar un cop surtis de la classe.

 

LA classe de dissabte és de 10:30h a 12:45h. Cal fer reserva per adelantat.

608757677

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close