PROFESSORA

Sóc la Cristina Borrellas, creadora i professora de l’Escola de yoga&dansa BLAUSOL.  Fa 10 anys que em dedico exclusivament a l’educació existencial. L’ensenyança més primitiva com la de començar per un mateix. Que a través del yoga puguis escoltar-te ,sentir-te i estimat-te més que mai. Perquè si tu t’estimes, permets estimar i que t’estimin. Sembla fàcil però tenim tot un món per aprendre.!

Des de la dansa clàssica, a la dansa contemporània, al teatre i les arts escèniques, cap al Pilates i les Belles Arts i després al Yoga, aquí estic sense parar de crear petites obres poètiques. Amb el desig de compartir i viure aquesta força i vitalitat que el yoga ens regala.

Estudis acadèmcis:

Máster en Formació de Professorat de secundària (Unir, La Rioja,2019). Llicenciada en Belles Arts (UPV) València 2014. Beca SICUE a la Facultat de Belles Arts (UB, Bcn, 2013). Obtenció DNAP Dipolma Nacional d’Arts Plàstiques a l’École de Beaux Arts Nantes, França 2011. Cicle de Grau superior , Tècnic en Realització d’Audiovisuals i Espectacles a ITES Ciape Bcn, 2007.

Estudis en dansa&yoga:

Especialitat YIN Yoga amb Mariona Royo, Yoga&Yoga, Bcn, 2017. Formació per a professors en hatha yoga dinàmic (Escola de yoga Mandiram, Bcn 2012). Titulació professora en la tècnica Mat Pilates, (Federació Espanyola, Madrid 2009). Formació en dansa clàssica, contemporània , jazz i laboratoris experimentals durant 15 anys amb professionals de la dansa com: Neus Fransis, Roberto Oliván, Olga Álvarez, Bebeto Cidra, Maribel Martínez, Lipi Hernández, Joao Costa..

IMG_20190315_114033_523 (1)

2 comentarios en “PROFESSORA

  1. Enhorabuena por tu trayectoria.

    Suerte.

    1. gracias de nuevo. y por estar aquí. un abrazo intenso.
      cristina.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close